WOONWENSEN Adviesbureau   |   de Hullustraat 7  |  4511 BG  Breskens  |  Tel : 0117-381545 | Mobiel : 06-3050745  |       info@woonwensen-buro.nl

Interieuradvies

Uw interieur heeft een duwtje in de juiste richting nodig of gewoon wat frisse ideeën? U bent net verhuist en u bent aan het puzzelen met uw meubels, dan kunnen wij u helpen de puzzel op te lossen.  

Interieur en kleur advies

Toe aan een nieuw en fris interieur? Aan de hand van uw wensen kunnen we een inrichtingsplan uitwerken. Hierbij kijken we naar de door u gekozen stijl. Hierbij zoeken we de passende meubels kleuren en andere accessoires uit.

Verlichtingsplan

In veel woningen is de verlichting een sluitpost. Toch is verlichting een belangrijk onderdeel van een goede inrichting. Daarom bieden wij de mogelijkheid om ook een verlichtingsplan uit te werken. Dit wordt helemaal toegespitst op uw interieur.

3D-tekening

Interieurontwerpen is een creatief proces en vergt veel inbeelding. Toch is voor veel mensen moeilijk in te beelden hoe iets echt overkomt in hun interieur. In dit geval kan er een 3D-tekening gemaakt .

Projectontwikkelaars

Voor de zakelijke markt kunnen wij diensten aanbieden. Daaronder vallen woning indelingen, plattegronden intekenen voor de verkoop en 3d-visualisatie.

Interieur