WOONWENSEN Adviesbureau   |   de Hullustraat 7  |  4511 BG  Breskens  |  Tel : 0117-381545 | Mobiel : 06-3050745  |       info@woonwensen-buro.nl

Ontwerp & Advies

U heeft het idee opgevat om te gaan verbouwen of nieuw te bouwen. Ontwerpen is een creatief proces en daarin willen wij u graag ondersteunen. Wij denken met u mee en zorgen dat er een ontwerp op tafel komt dat geheel aan uw wensen voldoet. Dit wordt omgezet naar een schetsontwerp. Hierin wordt bijvoorbeeld duidelijk hoe groot de ruimtes worden, hoe het geheel op de kavel gesitueerd is en welke materialen er gebruikt gaan worden. Een schetsontwerp heeft de functie van een ontwerp voorstel, het geeft weer wat de ontwerper voor idee heeft.

Aanvraag omgevingsvergunning

Heeft u een omgevingsvergunning nodig dan kunnen wij die voor u verzorgen. Alle stukken die nodig zijn om uw project aan te vragen werken we uit. Hierbij leveren wij een stukje nazorg, wordt bijvoorbeeld de omgevingsvergunning om welke reden dan ook niet goedgekeurd of ontbreekt er nog iets, dan kijken we hoe we dit naar alle partijen zo goed mogelijk op kunnen lossen.

Diverse bouwfysische berekeningen

Een belangrijk onderdeel van deze toetsing zijn bouwfysische eisen. Zo kan de isolatiewaarde van uw project van belang zijn, of de hoeveelheid licht die binnen valt. Deze factoren kunnen wij voor U uitzoeken en volgens het Bouwbesluit uitwerken, zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

Bouwkundig tekenwerk

Heeft u bouwkundig tekenwerk en u zoekt iemand die dit uitwerkt dan bent u aan het goede adres. Zowel particulier of zakelijk, hiervoor kunt u bij ons terecht.

Bouwbegeleiding

Gefeliciteerd, u kunt aan slag. Gaat u zelf bouwen of besteedt u het uit. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar meest geschikte aannemer, metselaar of timmerman. Daarnaast kunnen wij de bouw begeleiden of u deze nu zelf aanpakt of uitbesteedt. We staan altijd klaar met handig tips en advies.

 

Bouw